Om AkuFit

Akupunktør og Sygeplejerske.

 

 

Jeg er uddannet akupunktør fra Akupunktur Akademiet i Århus

Læs om niveauvurdering af skolen


Min uddannelse berettiger til RAB registrering(Registreret Alternativ Behandler), optagelse i brancheforeningen PA(Praktiserende Akupunktører) og lever op til kravene til ETCMA(European Traditional Chinesse Medicine Association)


Siden uddannelsen har jeg videruddannet mig indenfor akupunktur med el-stimulation, akupunktur til infertilitet, gravide, barselskvinder, og behandling af børn.


Jeg har en baggrund som sygeplejerske og har arbejdet i det offentlige sundhedsvæsen på sygehus i 20 år. Jeg har stor erfaring med såvel akutte og planlagte patientforløb indenfor ortopædkirurgi.


Derudover har jeg en sygeplejefaglig diplomuddannelse indenfor Sundhedsfremme og Formidling. Uddannelsen har jeg bla. kunnet bruge i mit tidligere virke som forløbskoordinator for hoftepatienter på Regionshospitalet Silkeborg.


Jeg er certificeret NADA-udøver fra NADA Danmark.


Min baggrund gør, at jeg har de bedste forudsætninger for at vælge det bedste fra to forskellige behandlingssystemer for at hjælpe det enkelte menneske.


Min tilgang til mennesker er rolig og åben. Grundighed og tryghed er i højsædet i AkuFit og der prioriteres at have god tid i hver enkelt konsultation. Hvert menneske har sin historie og alle aspekter er vigtige for at komme til bunds i symptomerne - det gør at behandlingen bliver personlig og skræddersyet lige præcis til dig.


HVAD SIGER MINE KUNDER


GALLERI



Akufit's lokaler på Padborgvej 354 B i Silkeborg.